perjantai 13. heinäkuuta 2012

Paluu siviiliin

Ensimmäinen viikko siviilielämää takanapäin, ja armeija alkaa tuntua jo kaukaiselta asialta. Mennyt puolivuotinen tuntuu yhdeltä epämääräiseltä möykyltä, josta ei yksityiskohtia erotu ellei ala erikseen miettimään. Armeijasta päällimmäisenä tulee mieleen hyvät lomat, joita riitti. Kasarmiarki tuntuu enää epätodelliselta, sumuiselta muistolta.

Viikon sisään on mahtunut kaikenlaista mukavaa loma-arkeen palaamisaktiviteettia. Tyttöystävän kanssa oleilua, Necromundan pelailua kavereiden kanssa, hyvän ystäväni Leon synttärit Isoroba 10:ssä leppoisasti, Munchkinin pelaamista ja yleistä geimausta parin kaverin kanssa meillä...Mökillä tuli käytyä parin päivän verran, ja tuo osoittautui hyvin antoisaksi reissuksi. Lähes kymmenen tuntia kului metsissä kuvaillessa, ja Suomen luonnosta saa kyllä ehdottomasti hienoa kuvamateriaalia. Suomen luonto on hieno, ja aivan kotiseuduiltakin löytyy uutta maisemaa ja maastoa. Luontokuvaus on aina mukavaa ja palkitsevaa ajanvietettä.
Tästä on hyvä lähteä nollaamaan viimeisetkin armeijan haamut pois päästä etelän aurinkoon, eli Barcelonaan lähtö huomenaamusta. Marraskuussa käväistiin viikon verran, joten kaupunki on tuttu ja isoimmat nähtävyydet on jo nähty. Erittäin hyvillä mielin lähtee uudestaan nauttimaan auringosta ja erilaisesta kulttuurista, sen verran positiivinen kokemus oli viime reissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti