lauantai 8. kesäkuuta 2013

4/4

Keskiviikkona oli Haaga-Helian liiketalouden pääsykoe. Viimeinen pääsykoe tältä erää. Ja toivottavasti viimeinen ylipäätänsä.

Koe oli helppo, ennakkomateriaaliin pikaisestikin tutustuneena esseen kirjoitti sujuvasti eivätkä monivalinnatkaan menneet ihan surkeasti. Matikkatehtävät menivät perushyvin. Lähtöpisteitä tuonne minulta löytyy sen verran, että kokeesta tarvitsen n. 12/35 pistettä. Eli ei pitäisi tehdä tiukkaa.
Viime viikolla oli johdon assistenttityön pääsykoe niin ikään Heliassa, se oli vielä helpompi; satoja monivalintoja, matemaattis-loogisia sekä psykologisia, joissa ei ollut juurikaan haastetta. Kysymysmerkkinä on kuitenkin tuo psykologisten ominaisuuksien painottaminen, pääsykokeeseen liittyi myös psykologin haastattelu. En sitten tiedä olinko niissä tarpeeksi innokas.
Itse oppilaitos ei kyllä sytyttänyt niin yhtään näiden perusteella, vaikka hyvin olikin järjestetty tapahtumat. Noh, katsotaan...

Nyt on sitten kesänvietto parhaimmillaan. Helsingissä (Suomessa yleensäkin) on ollut kunnon hellettä ja suorastaan polttavaa auringonpaistetta. Ja aamuisin herätessä ei mikään velvollisuus paina. Työvuorotkaan eivät pahemmin purista kun niiden jälkeen voi tehdä mitä lystää.

Nyt kun tekosyyt loppuivat, niin löysin treenimotivaationi kunnolla uudestaan. Tällä viikolla kolme kertaa käyty vetämässä tiukka salitreeni, tänään mahdollisesti pitkälle lenkille. Tuntuu hyvältä.

Summoningin uusi levy ilmestyi eilen. Tänään mökille, saunaan ja järveen. Voisi sitä huonomminkin mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti