torstai 4. joulukuuta 2014

Projekteja kasaan

Ja jälleen on kouluperiodi lopussa. Viime viikot olen kuluttanut pääsääntöisesti kandin parissa, pariakymmentä sivua tuo kasassa oleva teksti tällä hetkellä lähentelee mutta vaatii vielä paljon hiomista, täydennystä ja uudelleenjärjestelyä. Pitkällä ollaan kuitenkin jo, ja fiilis on rauhallisen varma tuon työn suhteen. Kaksi taloustieteen tenttiä oli ja meni, julkistalouden kirjatentistä nappasin vitosen; ensi viikolla on vielä ennakko-odotuksissa heikoimmat tentit, eli taloustiede kakkonen (en ole ehtinyt/jaksanut perehtyä kunnolla sisältöön) sekä ruotsi, sekä suullinen että kirjallinen. Sitten ollaankin jälleen ”lomalla”.

Aikalailla duunissa ja koulussa tämä elämä on pyörinyt edelleen, liiaksikin. Suunniteltu juttu sinänsä kuitenkin, juuri katselin tarkemmin kevään kursseja, ja esimerkiksi nelosperiodissa taitaa olla tasan yksi luento viikossa. Eli kunhan saan joulunajan duunit sekä kandin pakettiin niin alkaa rennompi elämä. Vuodenvaihteen jälkeen tarkoitukseni onkin jättää enemmän tyhjää aikaa kalenteriin erinäköisiä vähemmän velvollisuuspitoisia aktiviteetteja varten sekä antaa aikaa kehonhuollolle. Kaipaan jo treenaamaan kunnolla, mutta kun ei ehdi niin ei ehdi. Sali on saanut jäädä toistaiseksi, marraskuussa kävin lähinnä pelailemassa yliopiston sählysarjan pelejä.

Tehtaankadun Sandron brunssi käytiin testaamassa.

Tänään helsinkiläiset saivat nauttia jopa valosta sysimustan marraskuun jälkeen.

Joulun alla on tiedossa risteily Tukholmaan, mikä on hyvin tervetullutta. Onnea oli mukana, että löysimme ajankohdan jolloin kummallakaan ei ole kolmeen päivään töitä. Pari yötä ilman mitään ”tekemistä” kuulostaa erittäin hyvältä juuri nyt. Hobitin viimeinen osa ilmestyy ensi viikolla, se ja toisen osan extended edition olisi tarkoitus nähdä. Parit figupelit olisi tavoitteissa myös, viime viikot olen kerinnyt vain lätkimään Keski-Maan Velhoja. Lähinnä olen kuitenkin tyytyväinen, kunhan saan tuon kandin kunnialla hoidettua, kevät on sitten täynnä aikaa kaikelle mahdolliselle.

Keski-Maan Velhot-korttipelin pelailua.

Yhden suurprojektin sain kuitenkin valmiiksi, nimittäin kolmen Fantasy Battle-armeijan maalauksen, josta lienen maininnutkin. Olen maalannut tänä vuonna tähän mennessä yli kolmesataa figua, mikä on aivan uskomaton lukema (edellisinä vuosina olen maalannut muutamaa kymmentä). Tähän saavutukseen olen varsin tyytyväinen & ylpeä, ja olo on kieltämättä keveämpi jättimäisen urakan ollessa ohitse. Tämän kunniaksi avasin vihdoin figublogin, jonne tulen päivittämään melkoisen aktiivisesti. Tuosta, olkaat hyvät: http://tehpaintingcave.blogspot.fi/


Hugen Aurora on erinomainen levy. Palefacen uusi oli pettymys, mutta tämä on soinut paljonkin. Primon julkaisu siirtyi tälle viikolle, joten sitä jännitetään edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti